• Appartementenbouw

   

  Samenwerking is uiterst belangrijk in een project van deze omvang. Algemene bouwwerken Kris Pieters staat bekend als een betrouwbare en loyale partner die in team samenwerkt om uw project te realiseren, binnen het gestelde budget en met respecteren van afgespoken deadlines.

  Appartementenbouw Pieters

  Meer weten over appartementenbouw ?

  Hebben we u nieuwsgierig gemaakt en wilt u meer weten over de mogelijkheden van appartementenbouw ? Neem dan gerust contact op. We staan graag voor u klaar.

 • Villa- en woningbouw

   

  Uw eigen woning is natuurlijk een mijlpaal in uw leven. Een beslissing die de rest van uw leven zal blijven en waar goed dient over nagedacht. Kris Pieters kan U bijstaan in alle technische vragen en bekommernissen die U zou hebben. Onze jarenlange ervaring staat borg voor een deskundige en duidelijke uitleg op al uw vragen !

  Villabouw Pieters

  Heeft u een vraag of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan zeker contact met ons op. Uw vragen en opmerkingen worden zo snel mogelijk behandeld.

 • Renovatie en algemene verbouwingswerken

   

  Ook als U een bestaande woning wil verbouwen en/of renoveren kunnen wij U van dienst zijn.

  Wij volgen uw project op vanaf de planning tot en met de oplevering. U kan bij ons steeds terecht met vragen en ideeen. U legt uw visie en wensen aan ons voor en wij bezorgen U de technische uitvoerbaarheid binnen uw budget.

  Renovatie van een woning : voor          Renovatie van een woning : na

  Renovatie van 2 aanpalende woningen : toestand voor en na